Ibland är det bra med en livscoach

Hej och välkomna tillbaka till bloggen. Jag är så glad att jag har varit helt öppen med er om mina problem och svårigheter genom att dela med mig om mitt liv till er, mina fina och kära läsare. Tack vare att jag har varit så här öppen så är det många som hört av sig och sagt att de har vågat söka hjälp precis som jag. Att jag har ett inflytande på er råder det ingen tvekan om, och så länge det leder till något gott är allt väl. Coachning i Värnamo är vad jag hade tänkt att prata med er om idag. Trots att jag delat med mig om så mycket med er, så är det här en sak som jag ännu inte har berättat om. Jag har vänt mig till ett företag som heter Kodjo Coaching, och det är ett företag som i första hand vänder sig till dem som är intresserade av coachning i Värnamo, Växjö, Linköping och Jönköping. Jag har som ni redan vet varit en rätt så vilsen själ som haft svårt att bestämma mig för vad jag vill göra här i livet. Eftersom mina tankar bara snurrade i huvudet och jag inte fick någon ordning som helst när det gällde att sätta upp mål så bestämde jag mig för att se om inte en livscoach skulle kunna hjälpa mig, och det var riktigt bra hjälp som jag fick av Kodjo Coaching. Ibland hade jag inte möjlighet att åka dit, men det gjorde inget för då talades vi vid via Skype. Vill du också få hjälp med att hitta dina styrkor och resurser och sätta upp genomförbara mål, då tror jag att du hade varit hjälpt av att vända dig till det här företaget för att få ta del av deras coachning i Värnamo med omnejd. 

Du gillar kanske också...