Massage för en bättre hälsa

Hej på er igen mina fina och fantastiska följare! Jag hoppas att ni alla mår bra och sovit gott. Känn er hjärtligt välkomna in på bloggen. Det är alltid så skojigt att skriva till er och berätta om allt som händer och sker. Idag ska jag prata med er om att jag har hittat ett företag som heter Lottas Hud & Hår Kosmetika som är ett företag som erbjuder massage i Kiruna, klicka här så kommer ni till hemsidan. 

Jag har redan hunnit med att gå dit ett par gånger efter att en god vän till mig berättade om det här företaget för en månad sedan. Jag som har fibromyalgi har alltid ont i kroppen och av någon outgrundlig anledning har jag faktiskt aldrig provat på massage tidigare i livet vilket jag kan säga så här med facit i hand är väldigt dumt eftersom massagen fungerat så bra. Jag kan helt bombsäkert att ni som ännu inte har provat massage i Kiruna faktiskt har gått miste om något. Jag hoppas därför att ni alla skulle ta och unna er att gå på massage i Kiruna hos Lottas Hud & Hår Kosmetika AB. Oavsett om ni bara vill h lite egentid för att gå ner i varv, eller om ni har smärtproblematik som jag så kommer massage att vara bra. Nu ska jag inte uppehålla er så mycket mer för jag vet att ni alla har så mycket att göra. Är det inte mat som ska lagas så är det lägenheter som ska städas, och så vidare. Jag tar därför och sätter punkt här för den här gången. 

 

Du gillar kanske också...