Tack Klätterkungen för hjälp med trädfällningen

Riktigt varmt välkomna in till min blogg ska ni vara och jag hoppas att ni allesammans har det riktigt bra var ni nu än befinner er. Jag ägnade förmiddagen åt att läsa igenom en del av de kommentarer som jag fått på mina tidigare inlägg och det gör mig riktigt varm i hjärtat när mina inlägg engagerar er läsare, det är ju så att jag får lust att krama om er! Idag tänkte jag att jag skulle hålla mig till det här med trädfällning i Täby för det är ju nämligen där som jag bor.  

Klätterkungen är namnet på ett företag som jag bara kände att jag ville berätta om för er idag, för Klätterkungen har hjälpt mig med stora, svåra och tunga jobb när det gäller att fälla träd. Jag hade ett par stora granar vars grenar bredde ut sig och förstörde utsikten på baksidan av huset och längs med husets nordvästra fasad växte en fruktansvärt ful hängbjörk, och för ett tag sen kände jag bara att det var dags att bli av med dessa träd en gång för alla. Och det var då Klätterkungen kom hit till mig härute i Täby och gjorde ett riktigt bra jobb med att ta ner dessa träd. Tack vare den fina hjälp som jag fick av dem, så är nu min trädgård idag mycket ljusare och en trevligare plats att vara på. På grund av att jag tycker att Klätterkungen gjort ett lysande jobb, så ville jag berätta om det här för er. Kanske behöver också ni hjälp med trädfällning i Sollentuna, Danderyd eller i Täby? Nu vet ni var ni kan få hjälp och med dessa ord avrundar jag dagens inlägg! Snart skriver jag igen. 

 

Du gillar kanske också...