I morgon blir det massage

Hej och hallå igen på er allesammans. Då börjar den här helgen gå mot sitt slut och jag har varit barnvakt åt barnbarnen som är tre och fem år gamla. Än är jag ingen tant åldersmässigt för jag är bara 52, men däremot känner jag mig som hundra med ont i hela kroppen efter allt lek och bus. Det är en himla tur att jag i morgon ska på massage, och på tal om detta så tänkte jag mig på en liten rekommendation till er som söker massage i Säve eller Kungälv med omnejd, att ni säkert hade tyckt lika bra om det företag som jag brukar gå till för att få massage. Det är alltid lika underbart nämligen när man kommer till Lilla Massagestugan Vedhall

Jag har alltid tyckt att man ska unna sig sådant som man mår bra av, och massage är något som jag tycker om och mår bra av så det har jag tänkt att fortsätta med. Jag har ju varit hos Lilla Massagestugan Vedhall flera gånger för jag tycker bra om den massage som jag får där, för det är massage som anpassas utifrån jag har det för tillfället, så i morgon blir det en extra djupgående massage och andra gånger ligger fokus mer på att få mig att slappna av. Hon som har det här företaget är utbildad massageterapeut vid Axelssons Gymnastiska institut och vänder sig till er som önskar massage i Säve, Kungälv, Kärna eller Marstrand, och nöjda kunder är a och o och för henne, och då är det så att hon aldrig ger sig innan den specifike kunden är helt nöjd. Undrar vilken behandling som passar dig bäst? Vad sägs om antingen behandlande terapeutisk massage, svensk klassisk massage eller taktil massage!  

Du gillar kanske också...