Jag är öppen för healing

Hej på er alla underbara läsare som kommer in hit till min lilla blogg även idag. Jag hoppas att helgen har varit bra? Måndag morgon är det nu vilket innebär en ny vecka med nya fantastiska saker som bara väntar runt hörnet. Jag har öppnat mina sinnen och släppt in ett visst mått av andlighet i mitt liv och jag mår så fantastiskt bra sedan jag har gått till ett ställe som heter BD KOST & RÅDGIVNING för att få healing här i Jönköping. Det här har varit så bra för mig så det här med nyttan av healing, det önskar jag ifrån botten av mitt hjärta att många fler skulle få uppleva. Så det är därför jag skriver här i bloggen om just det här så att ni mina finaste läsare ska få reda på att det här är en fantastisk möjlighet som finns tillgängligt även för er. 

Jag kände att jag “stod still”, att livsglöden hade svalnat och dessutom hade jag mycket att göra på jobbet och var stressad. Jobbet var inte roligt längre, inget kändes direkt meningsfullt och så tänkte jag att är det så här mitt liv ska se ut ända fram tills pensionen som ligger långt bort i framtiden? Jag fick spänningsvärk i rygg och axlar och hela tillvaron blev tristare för var dag som gick. Men nu har jag alltså fått healing på BD KOST & RÅDGIVNING i Jönköping och allt känns så mycket bättre sedan jag har börjat med det här. Mina inre energier har mobiliserats och dessa energier har ställts in på rätt “våglängder”. Värken har minskat eller rättare sagt nästan försvunnit helt. Jag håller på att läka ihop även psykiskt och har kommit till insikt om en och annan av livets små mysterium. Prova healing, är mitt råd till er! 

 

Du gillar kanske också...